AKDENİZ’DE BARIŞ, KARDEŞLİK VE DOSTLUK KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE BARIŞ, KARDEŞLİK VE DOSTLUK KAZANDI


 

Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi turnuvası; Adanalıoğlu ile Çilek mahalleleri futbol takımlarının karşılaştığı final maçının ardından sona erdi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı, 2-1’lik skorla Adanalıoğlu kazanıp şampiyon oldu.

Mersin Valiliği himayesinde; Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’nün işbirliğinde, Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen “Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi Turnuvası” sona erdi. Turnuvanın son karşılaşması, Adanalıoğlu ile Çilek Mahallesi futbol takımlarının, Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Futbol Sahası’nda karşılaştıkları final maçıyla tamamlandı. Çekişmeli geçen 90 dakikada maçı, 2-1’lik skorla Adanalıoğlu Mahallesi Takımı kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından futbolcular madalya ve kupalarını aldı. Akdeniz Belediyesi tarafından verilen ve 1’inci olan takıma 5 bin; 2’nci olan takıma 3 bin; 3’üncü olan takıma da 2 bin lira tutarındaki çekleri de sporculara hediye edildi. Çilek Mahallesi futbol takımı 2’nci, Burhan Mahallesi futbol takımı da turnuvada 3’üncü oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA