CHP’Lİ DALKILIÇ İDDİALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ DALKILIÇ İDDİALI


 

Gazetemizi ziyaret eden CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç, iddialı olduğunu söyleyerek, ‘halkçı belediyecilik’ anlayışı ile seçimi kazanacağını savundu.

GİZEM EKİCİ

CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç, Haberci Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Yüksel Ekici ile bir araya geldi. Çalışmalarını ve hedeflerini anlatan Dalkılıç, iddialı olduğunu ifade etti.

Toroslar’da parti içerisindeki küskünlüğü bitirdiğini, herkesi etrafında toplayarak barıştırdığını söyleyen Dalkılıç, ‘halkçı belediyecilik’ parolası ile seçimi kazanacaklarına inandığını belirtti.

Toroslar için önemli projeleri olduğunu dile getiren Dalkılıç, “Toroslar Küçük Sanayi Sitesini inşa ederek hizmete açacağız. Gençlerimize, işsiz ve iş kurmak isteyen vatandaşlarımıza iş geliştirme, iş edindirme, eleman bulma, kariyer geliştirme merkezi kuracağız. Bütün köylerimizi kapsayan tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınma projesini hayata geçireceğiz. Mahallelerimizdeki cadde ve sokakları, ibadet yerlerini, parkları, Pazar yerlerini, muhtarlık binalarını onaracağız, eksiklikleri tamamlayacağız. Yoksul ailelere düzenli sosyal yardımlar yapacağız. Toroslar Kart ile her ay sabit miktarda maddi destek vereceğiz. Mahalle mutfakları yaparak restoran kalitesinde kapalı alanda düzenli yemek hizmeti vereceğiz. Mahallelere taziye evleri yapacağız. Yoksul vatandaşlara düzenli giysi yardımı yapacağız. ‘Hoş geldin bebek’ projesi ile bebeği olan ailelere yardımlar yapacağız. Süt satış makineleri kurarak ucuz süt hizmeti vereceğiz. Köylerden ve üreticilerden süt toplayarak vatandaşa ucuz ve kaliteli süt hizmeti vereceğiz. Öğrenciler için kurs, eğitim ve spor amaçlı etkinlik kampüsleri yapacağız. Çocuk gelişim merkezleri yapacağız, çocuklar için sosyal kültürel kurslar, sportif faaliyetler düzenleyeceğiz. Gençlik gelişim merkezleri yapacağız. Üniversite adayı öğrencilere ücretsiz danışmanlık ve kurs merkezi, belediye öğrenci yurtları yapacağız. Engelsiz Toroslar için düzenlemeler yapacağız, içinde her türlü hizmet barındıran engelsiz yaşam merkezi yapacağız. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için mobil sağlık birimleri ile hizmet vereceğiz. amatör spor kulüplerini destekleyeceğiz ve yeni spor tesisleri ile sahalar yapacağız. Kentsel dönüşüm projelerini vatandaşın talebine göre gerçekleştireceğiz. Yeşil Toroslar projesi ile yeni mahalle markları yapacak, ilçemizi ağaçlandıracağız.

Toroslar’a şehir mezarlığı kazandıracağız. Sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar için barınma merkezleri yapacağız. Su, kanalizasyon, elektrik, aydınlatma sistemini yenileyeceğiz. Su kesintileri ve aydınlatma sorununu çözeceğiz. Çöp konteynerlerini yer altına alarak çevre temizliği ve hijyeni sağlayacağız” dedi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA