BİR SAYI İLE BÜYÜK KAYIP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR SAYI İLE BÜYÜK KAYIP!


 

Geçen hafta sahasında lideri deviren Mersin Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde OGM Ormanspor’a 79-80 skorla kaybetti.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, evinde oynadığı OGM Ormanspor maçını 80-79 kaybetti. 
Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi, ilk periyotu 21-12 önde bitirdi. Maçın ikinci periyodunda biraz toparlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, aradaki sayı farkını düşürse de devreye 41-39 mağlup girdi. 3. periyotta da etkili oyununu sürdüren Mersin temsilcisi, bu periyotu da 65-58 önde tamamladı. Son bölümde de üstünlüğünü sürdüren OGM Ormanspor, maçı 80-79 kazandı. 
Geçen hafta evinde lider Çukurova Basketbol’u yenen Mersin Büyükşehir Belediyespor, OGM Ormanspor yenilgisi sonrası 36 puan ile ligde 5. Sırada yer aldı.  Mersinli Periler 23 Mart’ta ise deplasmanda Gündoğdu Adana Basketbol Takımı ile karşılaşacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA