Terör gazisinden Serdar Soydan’a destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Terör gazisinden Serdar Soydan’a destek


 

Terör gazisi Soner Baş, Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan için aylardır sahada gönüllü olarak çalışıyor. Soner Baş, tekerlekli sandalyesi ile çarşı, pazar gezerek Cumhur İttifakı’na destek istiyor.

Haber Merkezi

Bingöl’ün Solhan ilçesinde vatani görevini yaparken terör örgütünün 1993 yılındaki saldırısında sırtından vurularak tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan ve gazilik unvanı alan Soner Baş, Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın kazanması için gururla çalıştığını ifade etti. Gazi Soner Baş, “O gün hain saldırıda sırtımdan vuruldum. Omur iliğim ciddi hasar aldı ve vücudumun belden aşağısı tutmuyor. Tekerlekli sandalye ile hayatımı idame ettiriyorum. Ben vatanım için yüreğimi ortaya koymuşum. Serdar Soydan da bu kadar cesur ve dürüst olduğu için ona inanıyor ve sonuna kadar destekliyorum” diye konuştu. 

“BEN MİLLETİMİZE GÜVENİYORUM”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığından başka istediği hiçbir şeyin olmadığını dile getiren evli ve iki çocuk babası Gazi Soner Baş, “Ben bu vatan için boşuna gazi olmadım. Ülkemin birliği ve bütünlüğü her şeyden önce gelir. Dolayısıyla bu vatana sahip çıkmak zorundayız. Bu toprakların evlatları askerine güvendi. Şimdi sıra bende diye düşünüyorum. Ben de milletimize güveniyorum. O yüzden Mezitli’de Cumhur İttifakı Adayı Serdar Soydan’ı desteklemek için tekerlekli sandalyemle, çarşı pazar gezip Serdar Soydan başkanımızı tanıtıp broşür dağıtıyorum. Belli noktalarda stant açıyorum. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyorum” şeklinde konuştu.

“BU GURUR BANA YETER”

Gazi Soner Baş’ın her sabah kalkıp esnafları gezdiğini ve kendisini desteklemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdar Soydan, “Üzerinde yaşadığımız toprakları aziz milletimize vatan yapmak uğruna fedakarlıktan kaçınmayan ve bu onurun nişanını bedeninde gururla taşıyan Gazi Soner Baş’ın şahsıma olan teveccühü için çok teşekkür ediyorum. Bu gurur bana yeter. Umarım bu demokrasi yarışında ipi göğüsleriz. Bize omuz veren vatandaşlarımızı mahçup etmemek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA