DEMİRTAŞ’TAN AKDENİZ HALKINA SEÇİM MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMİRTAŞ’TAN AKDENİZ HALKINA SEÇİM MESAJI


 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nden kendi el yazısı ile Akdeniz halkına mesaj gönderdi.

Partiden yapılan açıklamaya göre; Demirtaş’ın yerel seçimlere ilişkin Akdeniz halkına gönderdiği mesajı şöyle: “Mersin Akdeniz Adaylarımız Emine Şilan Yüksekkaya ve Reşat Aşan şahsında tüm halkımızın tereddütsüz bir şekilde HDP’nin arkasında duracağına, kayyum politikalarına karşı demokrasinin yanında olacaklarına yürekten inanıyor, hepinize sıcak selam ve sevgiler gönderiyorum.”

Demirtaş’tan gelen mesajın sosyal medya hesaplarından paylaşılması büyük yankı uyandırdı. Binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan mesaj ile ilgili olarak konuşan HDP Akdeniz Belediye Eş Başkan Adayları Reşat Aşan ve Emine Şilan Yüksekkaya, Selehattin Demirtaş’ın mesajının çok önemli ve  büyük morel kaynağı olduğunu dile getirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA