MEZİTLİ SOKAKLARI İNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ SOKAKLARI İNLEDİ


 

Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan öncülüğünde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Yürüyüşü düzenlendi.

 Yoğun katılımın olduğu yürüyüşte konuşan Soydan, “Mustafa Kemal’in ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözü Mezitli’de can bulsun diye geliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber Merkezi 

Mezitli’de Çanakkale Zaferinin 104. yılı dolayısıyla ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’de şehit düşen askerler için Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın öncülüğünde yoğun katılımlı bir yürüyüş düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nden Viranşehir’e kadar yürüyen yoğun kalabalık ellerinde Atatürk ve Türk bayrakları ile “Vatan sana canım feda”, “Çanakkale ruhu dimdik ayakta”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı. 

“BU KUTSAL EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Mezitli sokaklarının inlediği yürüyüşe katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdar Soydan, “Bu güzel atmosferi yaşamak muazzam bir duygu. Yürüyüşe katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Çanakkale Zaferi, kahraman askerlerimizin zamanın en donanımlı ordularına karşı, inanç ve vatan sevgisi ile vermiş olduğu birlik mücadelesinin en büyük örneğidir. Bu vatanın her karış toprağı aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere en büyük emanetidir. Böyle kutsal bir emanete sahip çıkmak için son nefesimize kadar çalışıp, ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşıyacağız” diye konuştu. Soydan, “Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözünü de aklımızdan çıkarmadığımızın bilinmesini isterim. Biz bu söz Mezitli’de can bulsun diye geliyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA