“AYRIMA NEDEN OLACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AYRIMA NEDEN OLACAK”


 

Erdemli’nin sürpriz bir şekilde liderlik koltuğuna oturduğu Süper Amatör Lig Play-Off karşılaşmalarında ikinci hafta puanlar paylaşıldı.

Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında 2 hafta geride kaldı. Oynanan iki hafta sonun da liderlik koltuğuna averajla Erdemli Belediyespor oturdu. Oynanan iki maçta da beraberlikle sonuçlandı. Oynanacak 8 hafta sonunda maçları lider tamamlayan ekibin Bölgesel Amatör Lig’den gelen takımla baraj maçı oynayacak. Şuan lider konumda olan Erdemli ekibi avantajlı konumda bulunuyor.

LİDER OLDULAR

Play-Off’ların iki iddialı ekibi Erdemli Belediyespor ve İdman Yurdu 1925, Erdemli’de karşı karşıya geldi. Her iki takımında iddialı olması, kadrolarında kaliteli oyuncuları barındırması maça ayrı bir keyif kattı. İki takımında kontrollü oynaması,rakiplerinin hatalarını kollaması maçın kilitlenmesine neden oldu.

Bir puanın bile önemli olduğu Play-Off’da iki takımda fazla risk almayınca maç başladığı gibi bitti 0-0. Alınan bu skorla Erdemli Belediyespor puanını 33 yaparak averajla liderlik koltuğuna oturdu.Aynı puana sahip olan İdman Yurdu 1925 ekibi 33 puan ile 2’nci sırada yer aldı. 33 puanlı 3’ncü takım ise Toroslar Belediyespor haftayı BAY geçtiği için maç oynadı.

PUANLAR PAYLAŞILDI

İlk haftayı dinlenerek geçiren Mersin İdman Yurdu, Play-Off’un 2’nci haftasında Tarsus Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu’nda oynanan maç 1-1 berabere bitti. İki takımada yaramayan berberlik sonunda Play-Off’ları 1’nci bitirme şanslarını mucizelere bıraktılar. Play-Off’da ilk maçına çıkan Mersin İdman Yurdu 26 puanda kalarak 4’ncü sırada yer aldı.

Şuana kadar iki maç yapan henüz galibiyete ulaşamayan Tarsus Belediyespor’’un da 26 puanı bulunuyor.Oynadığı 2 maçta sadece 1 puan alabilen Tarsus Belediyespor’un Play-Off’ları 1’nci bitirme şansı yok denecek kazar az.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA