“SORUMLULAR İSTİFA ETMELİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SORUMLULAR İSTİFA ETMELİ”


 

Mersin’de yüzlerce vatandaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya tepki gösterdi.

SONER AYDIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişimine tepkiler sürüyor. Saldırıyı protesto etmek için 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenledi. Mersin’de de CHP Mersin İl Örgütü’nün çağrısı ile yüzlerce vatandaş Cumhuriyet Meydan’ında toplandı. Yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen açıklamaya CHP il ve ilçe örgütlerinin yanı sıra, belediye başkanları, çok sayıda siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Hazırlanan ortak metni okuyan CHP İl Başkanı Adil Aktay, yapılanları organize bir iş olarak değerlendirdi. 

Suçluların Cumhuriyet Halk Partisini hedef gösteren siyasiler ve medya temsilcilerinin olduğunu savunan Aktay, “Meydanlarda Cumhuriyet Halk Partisine kimler tehditlerde bulunduysa bu saldırının alt yapısını hazırlayan onlardır. Toplumumuza kin ve nefret tohumları eken, bundan siyasi rant bekleyenler saldırıda pay sahibidirler. Türkiye’yi korku iklimine sürükleyerek bulanık suda balık avlamak isteyenlere karşı son derece uyanığız ve uyanık olmaya devam edeceğiz. Buna fırsat vermeyeceğiz. Gün kızgın demiri soğutma günü ise herkesin buna göre davranmak zorundadır. Basit siyasi menfaatler için ülkemizin birliği feda edilemez. Bu saldırının ardındaki güç derhal yargı önüne çıkartılmalı ve cezalandırılmalıdır. Sorular cevaplandırılarak kamuoyu rahatlatılmalıdır. Güvenlik zafiyetine neden olanlar ve saldırının büyümesine göz yumanlar derhal istifa etmelidir” dedi.  

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA