NKP, CEMİYETTEKİ BASIN AÇIKLAMASINI İPTAL ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NKP, CEMİYETTEKİ BASIN AÇIKLAMASINI İPTAL ETTİ!


 

Mersin Nükleer Karşıtı Platformu (NKP), Çernobil felaketinin yıldönümü sebebiyle Gazeteciler Cemiyetinde yapacağı açıklamayı, Cemiyet Başkanına tepki olarak iptal etti.

SONER AYDIN

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kanal 33 TV Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş’ın nükleer santrale dair övücü sözlerine tepkiler artıyor. Nükleer Karşıtı Platformu (NKP), bugün 12.00'de Çernobil felaketinin yıldönümü sebebiyle Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirecekti ancak açıklama dün iptal edildi. Açıklamanın iptali ile ilgili gazetemize açıklama yapan NKP Dönem Sözcüsü Osman Koçak, Cemiyet Başkanının söz konusunu açıklamalarına tepki olarak, açıklamayı iptal ettiklerini söyledi. 

DEMİŞTAŞ: “’NÜKLEER FAYDALIDIR’ DEMEDİM”

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, Akkuyu yetkilileri tarafından basına servis edilen ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. Demirtaş, “Rusya’da düzenlenen bu fuarda nükleer güç santraline ilişkin ‘faydalıdır’ şeklinde bir beyanım ve açıklamam kesinlikle olmamıştır. Üzülerek ifade etmek istiyorum ki, benim dile getirmediğim bir açıklama basına servis edilmiştir” dedi.                                        

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA