MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ YARARINA İMZA GÜNÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ YARARINA İMZA GÜNÜ


 

Kurulduğu ilk günden bu yana kadınlara ve genç kızlara yönelik pozitif ayrımcılığıyla adından sıkça söz ettiren İçel Soroptimist Kulübü, bu kez mevsimlik tarım işçisi olarak çadırlarda yaşayan kadın ve çocuklara yardım amaçlı bir etkinlik düzenledi.

GİZEM EKİCİ

Etkinlikte, öğle yemeğinin yanı sıra yazar ve televizyon program yapımcısı Güller Tosun’un imza ve söyleşisi yer aldı. Cinnius Yayınları’ndan çıkan Beni Kalemimden Tanıyın ve Kırmızılı Kadın kitaplarını okurlarıyla buluşturan Tosun, söyleşisinde İçel Soroptimist Kulübü’nün kadın ve çocuklarımıza yönelik yaptığı böylesi etkinliklerin farkındalık yarattığını, dolayısıyla gerek fotoğraflarıyla gerekse kitabıyla destek vermekten mutlu olduğunu ifade etti. Çok sayıda Kulüp üyesinin katıldığı etkinlikte kulüp başkanı Ganime Turan yaptığı konuşmada, elde edilen gelirin amacına uygun kullanılacağı ve kulüp olarak kadınların sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

   

               


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA