HANİ VERDİĞİNİZ SÖZLER? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HANİ VERDİĞİNİZ SÖZLER?


 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın 4 ay önce “2019 Nisan ayında ilk uçağı indireceğiz” dediği Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda hala bir hareketlilik olmaması tepki çekti.

SONER AYDIN

Temeli 2013’te atılan ve bugüne kadar 3 kez açılışı yapılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı için verilen sözler havada kaldı. Hükümetin her seçim döneminde “bitireceğiz” dediği havalimanı inşaatı ilerlese de yatırımcının beklediği açılış henüz gerçekleşmedi. Faaliyete geçtiğinde yıllık 30 milyon yolcuyu ağırlaması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın son 4 aylık fotoğraflarını karşılaştıran Mersin Turizm Platformu eski başkanı Numan Olcar, “Adana'ya alçalırken geçen ay maalesef gerçekleşmeyen ama büyüklerimizin basın demeçlerine göre ‘bu ay’ uçak inmesi beklenen Uluslararası Çukurova Havalimanının güncellenmesidir. Eski tarihli resimlere bakınca inşaatın oldukça hızlanmış olduğunu anlayabiliyoruz. Belki de biz anlamıyoruz bilemedim” eleştirisinde bulundu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA