OĞUZ AKSAÇ’TAN MÜZİK ZİYAFETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OĞUZ AKSAÇ’TAN MÜZİK ZİYAFETİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) 25. Kültür ve Spor Şenlikleri, Türk Halk Müziği Topluluğu ve Konuk Sanatçı Oğuz Aksaç konserleriyle sona erdi. Üniversite Amfi Tiyatrosunda düzenlenen konsere ilgi büyüktü.

Haber Merkezi

MEÜ Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından organize edilen gerçekleştirilen konsere; Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Şefliğini Hasan Basri Üstün'ün yaptığı MEÜ Türk Halk Müziği Topluluğu, sevilen türküleri seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı. 
Daha sonra sahneye gelen Oğuz Aksaç ise dinleyicilere yaklaşık 2 saat boyunca unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Ülkemizin farklı yörelerinden seslendirdiği türkülerle şenliğimizin kapanış gecesinde keyifli dakikalar yaşatan Oğuz Aksaç ayakta alkışlandı.  
Konser sonrasında Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından sanatçı Oğuz Aksaç'a plaket ve çiçek takdim edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı da Üniversite Türk Halk Müziği topluluğu şefi Hasan Basri Üstün ve Topluluk Başkanı Nergis Kaçmaz'a çiçek sundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA