BATUMİ COŞTURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BATUMİ COŞTURDU


 

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan Batum Devlet Müzik Merkezi Korosu, konser sonunda İzmir Marşı’nı seslendirirken salonda bulunanları coşturdu.

GİZEM EKİCİ

Türkiye’den, Avrupa Festivaller Birliği’ne (EFA) üye olan 5 festivalden biri olan Mersin Uluslararası Müzik Festivali sona yaklaşırken coşkulu bir etkinliği daha Mersinli sanatseverlerle buluşturdu.
Mersin’de Sanat Etkinlikleri Derneği ev sahipliğinde gerçekleşe nfestival kapsamında son olarak dünyanın seçkin sanat kurumları arasında gösterilen Batum Devlet Müzik Merkezi Korosu ve şan dörtlüsü Quartet Nota sergiledikleri performans ile Mersinlileri büyüledi. 
Mersin Kültür Merkezi’nde yer alan konserde, Gürcü ve Rus halk şarkıları ile birlikte, The Last Crusade, Grande Amore, Spentele le Stelle, Carmina Burana’dan bazı bölümler, Albinoni’nin Adagio, Per Te, Sleeping Sun, Ah Bu Hayat Çekilmez, şarkıları seslendirildi. Finalde İzmir Marşı’nı söyleyen Koro, salonda büyük bir coşku yaratarak ayakta alkışlandı. 
Bu yıl 18’incisi 10 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında 9’u ücretsiz 16 etkinliğin yapılacağı Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin sondan bir önceki organizasyonu sanatseverlerden tam not aldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA