BAŞROL KEDİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞROL KEDİLER!


 

BİK Mersin Müdürü Oranlı’nın dördüncü kitabı ‘Ruha Dokunan Patiler’ okuyucuyla buluştu.

GİZEM EKİCİ

 

Basın İlan Kurumu (BİK) Mersin İl Müdürü Gazeteci Çetin Oranlı’nın, “Merhamet sessiz fakat dünyayı değiştirebilecek kadar güçlüdür” mesajıyla yayımladığı dördüncü kitabı Ruha Dokunan Patilerin ilk imza günü yapıldı. Miyav Parkta gerçekleştirilen imza gününe ilgili yoğun oldu.

 

KİTAP KEDİ-İNSAN İLİŞKİSİ ÇERÇEVESİNDE GELİŞEN 13 AYRI HİKÂYEDEN OLUŞUYOR

Başrolünde kedilerin olduğu Ruha Dokunan Patiler’in hayvan sevgisi, merhamet, vefa temalı çoğu yaşanmış hikâyelerden oluştuğunu belirten Oranlı, “Önemli yayınevlerinden biri olan Hayykitap tarafından basılan Ruha Dokunan Patiler, bugünlerde okurlarla buluştu. Kitabımız bütün kitap sitelerinde ve D&R mağazaları başta olmak üzere, seçkin kitapçılarda raflarda.

Kitabımız, kedi-insan ilişkisi çerçevesinde gelişen 13 ayrı hikâyeden oluşuyor. Tematik bir öykü kitabı olarak başrolünde kediler var. Merhamet ve vefa vurgularının yer aldığı sımsıcak hikâyeler… Eminim ki bu kitabı okuyan insanlar, daha önce kedilere önyargılı ve mesafeli bakıyorsa bile kanaatlerini değiştirecek, kedi seviyorsa da okuduktan sonra daha fazla sevmeye başlayacak. Bu kitabın, sokak hayvanlarına merhametle yaklaşılan, Miyav Park’ın bulunduğu bu şehirde okurla buluşmasının anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

ÇETİN ORANLI HAKKINDA

1974 yılında Ordu’nun Kumru ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kumru’da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını yaptı. Üniversite öğrencisi iken Konya basınında çalışmaya başladı. Toplam on altı yıl görev yaptığı Merhaba Gazetesi’nde on yıl boyunca Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA