SÜPER OLANLAR BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER OLANLAR BELLİ OLDU


 

Süper Amatör Lig’de yeni sezonda mücadele edecek takımlar belli oldu.

ALİ ŞANLI

2019-2020 sezonunda Mersin Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımlar şekillendi. Bölgesel Amatör Lig’den gelen Silifke Belediyespor ve Mut İdman Yurdu bu sezon Süper Amatör’de mücadele edecekler. 1’nciAmatör Kümeden gelen Erdemlispor, Tarsusgücü ve Akdenizgücü de yeni sezonda Süper Amatör Ligde boy gösterecek. Bu sezon ligde 7 belediye takımı mücadele ederken 7’de gençlik kulübü oynayacak.
Süper Amatör Ligde oynayacak olan Erdemlispor, Erdemli Belediyespor, Silifke Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Anamur Belediyespor, Toroslar Belediyespor, Tarsus Belediyespor, Mut İdman Yurdu, Akdeniz Belediyespor, Gülnar Belediyespor, Akdenizgücü, Homurlu 1951, Mersin Yolspor ve Tarsusgücü’nden oluşan 7 ekibin hedefi şampiyonluk olacak.

İŞTE YENİ SÜPER EKİPLER

Silifke Belediyespor-Son haftaya kadar Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu kovalayan Silifke ekibi, kendini bir anda Süper Amatör Ligde buldu. Büyük olasılıkla hedefi şampiyonluk olacak.

Mut İdman Yurdu - Bölgesel Amatör Lige ilk veda eden ekip oldu. Tarihinde 2 sezon Bölgesel Amatör Ligde oynayan Mut temsilcisi Süper Amatörde hedefi şampiyonluk olan takımlardan.

Anamur Belediyespor- İki sezon önce Bölgesel Amatör Ligden düşen ekip bu sezon Süper Amatör Ligde umduğunu bulamadı. Bu sezon nasıl bir yol haritası çizeceği belli değil.

Erdemli Belediyespor- Play-Off’larda başarılı olmasına rağmen şampiyonluk şansını İdman Yurdu 1925 ekibine kaptırdı. Yeni sezonda şampiyonluk hedefi olan takımlardan olacak.

Toroslar Belediyespor-Normal sezonu aylarca lider olarak götürmesine rağmen ikinci yarı büyük düşüş yaşadı. Play-Off’larda da istediğini alamayınca sezonu boş geçirdi. Yeni sezonda kaderi yeni seçilen belediye başkanın elinde.

Tarsus Belediyespor- Geçen yıl büyük transferler yapmasına rağmen hayal kırıklığı yaşayan ve yeni sezonda hedefi belli olmayan, nasıl bir yol haritası çizeceği bilinmeyen ekiplerden. Yukarda ki ekipler şampiyonluk hedefi ile lige başlama olasılığı yüksekken diğer ekipler ise rahat bir sezon geçirmek, tehlikeli bölgeden uzak durmak için oynayacak.

Akdeniz Belediyespor- Geçen sezonu tehlikeli bölgenin hemen üstünde tamamlayan Akdeniz Belediyespor alt yapıya verdiği önemle biliniyor.

Gülnar Belediyespor- Potansiyeli olan bir ekip her an hedef değiştirecek konumda. Yeni sezonda neler yapacağı kapalı kutu olan bir ekip.

Akdenizgücü-Ligin yeni ekiplerinden. Büyük olasılıkla ilk sezonunda lige tutunmaya çalışacak.

Tarsusgücü- Tarsus’un ikinci temsilcisi bu takımda ilk sezonunda ligde kalma mücadelesi verecek gibi duruyor.

Erdemlispor-Lige yeni çıkan bir başka ekip. Hedefi henüz belli olmayan takımlardan.

Homurluspor- Geçen sezonun mütevazi takımı. Bu sezonda aynı yolu izlemesi, orta sıraları kovalaması bekleniyor.

Mersin Yolspor- Geçen sezon son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde kalmayı başardı. Bu sezon işi daha sıkı tutması bekleniyor.

Mersin İdman Yurdu-Kaderi tümüyle mucizeye bağlı.Yeni seçilen Belediye Başkanlarının yaklaşımı kaderini belirleyecek. Kulislerde konuşulanlara bakılacak olursa büyük olasılıkla yeni sezonda lige çıkma olasılığı çok düşük. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA