BORÇ ÇOK, KONGRE YOLDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BORÇ ÇOK, KONGRE YOLDA


 

Spor Toto 2. Lig’i 10. sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle kongre kararı aldı.

ALİ ŞANLI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ve sezon içinde inişli çıkışlı grafik sergileyen Sarı-Lacivertli ekip kongreye gidecek. Tarsus İdman Yurdu Kulübünden yapılan açıklamaya göre, kongre 14 Haziran’da yapılacak. Tarsus İdman Yurdu Kulübü bir yandan kongre hazırlığı yaparken diğer yandan da geride kalan 2018-2019 sezonunu değerlendirdi. Gelir-gider kalemlerinin de vurgulandığı açıklamada, yaklaşık borç miktarının 3.8 milyon TL’ye yakın olduğu ifade edildi.
Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Eyüboğlu, yaptığı açıklamada “Bir sezon önce şampiyonluk yaşamış takımımızın bu sezonda göreve geldiğimiz sürecin geç olması istenilen düzeyde bütçe olmaması nedeniyle arzu edilen transferler yapılamamıştır. Bu nedenle özellikle forvet mevkiinde sıkıntı yaşanmıştır. İkinci yarıda ödeme sıkıntıları ülkemizde yaşanan krizden de etkilenmiş takımdan birçok oyuncu ayrılmak istemiştir. Takım Kaptanı Nurullah’ında çabalarıyla toparlanılmıştır” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA