MERSİN’DE TURKCELL PLATİNUM MÜŞTERİLERİ İÇİN YENİ AYRICALIKLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE TURKCELL PLATİNUM MÜŞTERİLERİ İÇİN YENİ AYRICALIKLAR


 

Turkcell Platinum müşterisi olmanın ayrıcalıkları, bu yıl da keyif ve konfor seçenekleriyle devam ediyor.

Haber Merkezi

Müşterileri hayatın her alanında özel hissettiren Turkcell Platinum, araç kiralamadan, kitap alışverişlerine ve içecek ikramlarına kadar geniş seçenekler sunuyor. Turkcell Platinum, şimdi Mersin’deki müşterilerini de özel ayrıcalıklarla buluşturuyor. Turkcell Platinum müşterileri Betül ve Caribou Coffee’den Türk kahvesi ikramı, Sarnıç’tan kahvaltılarda yüzde 10 indirim ve Allcar’dan ücretsiz araç yıkama ayrıcalığı Platinum müşterilerini bekliyor. 

HAVAŞ’TAN ÜCRETSİZ YARARLANMA FIRSATI
Mersin’deki Turkcell Platinum müşterileri ayrıca, Adana-Tarsus-Mersin güzergahlarında hizmet veren Havaş ayrıcalığından yararlanabiliyorlar. Platinum Black müşterilerinin ise hakları 6 kez daha fazla! Bu ayrıcalık, 31 Mayıs 2019’a geçerli.

D&R 1001 HEDİYE KİTAP 
Turkcell Platinum uygulamasında her hafta farklı bir kültür sanat sürprizi 1001 Platinum müşterisi ile buluşuyor. Mersin’deki Turkcell Platinum müşterilerinin D&R’dan kitap şansını yakalamak için, verilen tarihte açılan kampanyalara katılan 1001 müşterimizden biri olması yeterli oluyor. Müşteriler, 1001 Kültür Sanat hediyesini kampanya gününde sürpriz saati yakalayarak alabiliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA