BASKETBOLDA ŞAMPİYON TOROS KOLEJİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BASKETBOLDA ŞAMPİYON TOROS KOLEJİ


 

Okul Sporları Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği tamamlandı. Birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda finalde Barbaros Ortaokulu’nu 49-37 mağlup eden Toros Koleji oldu.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Dairesi Başkanlığı 2019 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği sona erdi. Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalar sonucunda finalde Barbaros Ortaokulu'nu 49-37 mağlup eden Toros Koleji il birincisi oldu.

Normal süresi 50-50 eşitlikle sona eren günün diğer maçında ise Bahçeşehir Koleji'ni uzatma periyodunda 60-56 mağlup eden ODTÜ Koleji üçüncülüğü elde etti. Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar sonrası ödül törenine geçildi.
Mersin birincisi Toros Koleji'ne kupa ve madalyalarını Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, ikinci Barbaros Ortaokulu'na kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Tarakçı, üçüncü ODTÜ Koleji'ne kupa ve madalyalarını Türkiye Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi irfan Çalışır ve dördüncü Bahçeşehir Koleji'ne ise kupa ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Osman Denizer takdim etti.
                   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA