DEMOKRATİK EMEKÇİ MALİ MÜŞAVİRLER YÖNETİME TALİP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMOKRATİK EMEKÇİ MALİ MÜŞAVİRLER YÖNETİME TALİP


 

Hafta sonu yapılacak seçimlerde aday olan Demokratik Emekçi Mali Müşavirler Grubu, etkin, mücadeleci, mesleğin ufkunu genişleten ve demokratik bir oda hedeflediklerini açıkladı.

SONER AYDIN

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Genel Kurul heyecanı sürüyor. Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu ile yarışacak olan Demokratik Emekçi Mali Müşavirler Grubu, hafta sonu yapılacak genel kurula dair açıklama yaptı. Grup adına açıklama yapan Osman Koçak, mesleğin sorunlarının geldiği nokta itibariyle gerek oda gerekse de TÜRMOB’da demokratik, emekçi bir programın uygulanmasının zorunlu hale geldiğini söyledi.

“ETKİN VE GÜÇLÜ BİR ODA YARATMA KARARLILIĞIYLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Demokratik Emekçi Mali Müşavirler Grubu olarak, bütün farklılıkları zenginlik olarak kabul ettiklerinin altını çizen Koçak, “Tüm meslektaşlarımızı etkin, mücadeleci, mesleğin ufkunu genişleten, demokratik bir meslek yasası yaratma yolunda kararlılıkla duran, müzakere eden, kişilikli, saygın duruş sergileyen, şeffaf, hesap veren, vesayetin temsilcisi değil, meslektaşın sesi olan, ülke sorunlarına kayıtsız kalmayan, çözümler sunan, barıştan, kardeşlikten, emekten ve demokrasiden yanan bir yöntem sergileyen, etkin ve güçlü bir oda yaratma kararlılığıyla mücadeleyi sürdüreceğiz. Bağımsız meslek, demokratik Türkiye hedefine ulaşmak için onurlu, vicdanlı, duyarlı, yurtsever olduklarını bildiğimiz tüm meslektaşlarımızı, bu mesleğin daha saygın ve onurlu bir meslek mücadelesini vermek için, birlikte olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA