HENÜZ HAZIR DEĞİLLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HENÜZ HAZIR DEĞİLLER


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) uzun bir aradan sonra Mersin merkezden 3 takım mücadele edecek.

ALİ ŞANLI

Daha önceki sezonlarda en azından bir ilçe takımı Mut İdman Yurdu, Anamur Belediyespor, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor takımlarından biri yer alırdı. Bu sezon Mersin merkezden 3 takım İçelspor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925 ekipleri boy gösterecek.
Eylül ayı içinde başlayacak olan lige takımlarımızda henüz bir çalışma yok gibi görünüyor. İlk defa Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan İdman Yurdu 1925 ekibi sil baştan takım kurması bekleniyor. Benzeri durum Meskispor’da da söz konusu. Süper Amatör Lig’den BAL’a çıkan ekip yeni bir takım kurmak zorunda. Ancak Meskispor’un Süper Amatör Lig’den kalma borcu şuan kulüpte krizi yaratmış görünüyor. Bu sorun kısa sürede aşılmaz ise Meskispor’un Bölgesel Amatör Lig’de pek şansı olamayacak gibi duruyor.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi 2’nci sırada bitiren İçelspor’da büyük bir gelişme yaşanıyor. Mersin İdman Yurdu ile ortak hareket edecek olan İçelspor köklü bir değişimin eşiğinde olduğu gelen bilgiler arasında. 3 Mersin ekibi yeni sezon öncesi sorunlarından ayıklanmış şekilde lige girebilirlerse uzun süredir beklen 3’ncü lig yolu bu sezon açılacak gibi görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA