İÇEL İDMAN YURDU GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İDMAN YURDU GELİYOR


 

Mersin İdman Yurdu’nda kaçınılmaz sonun gelmesi ile çözüm arayışı hızlandı! MİY, İçelspor ile birleşme yolunda ilerlerken, yeni kurulacak İçel İdman Yurdu’nun nümüzdeki günlerde kamuoyuna tanıtılması bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Neredeyse her sezon 10’larca puanı silinerek lige giren Mersin İdman Yurdu’nda kaçınılmaz son geldi çattı. Ekonomik dar boğazı aşamayan Kırmızı Lacivertli ekip çözümü Bölgesel Amatör Lig’de oynayan İçelspor ile ortak hareket etmekte buldu. Yakın zamanda Mersin İdman Yurdu yönetimi ile İçelspor yönetiminin ortaklaşa düzenleyeceği basın toplantısı ile bu ortaklığın detayları paylaşılacağı gelen bilgiler arasında.
Kulübe yakın olan isimlerden alınan bilgiye göre İçelspor olağanüstü kongreye giderek ilk olarak Siyah Beyaz olan renkleri Kırmızı Lacivert daha sonra da İçelspor ismini İçel İdman Yurdu olarak değiştirileceği öğrenildi. 1925 yılında kurulan Mersin İdman Yurdu ise tüm haklarını dondurarak ligden çekileceği, ileri yıllarda bir takım sorunlarının aşılması durumunda tekrar Mersin İdman Yurdu isimi kullanılacağı düşünülüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA