BÜYÜKŞEHİR VE KENT KONSEYİ’NDEN ÖRNEK OLACAK ETKİNLİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR VE KENT KONSEYİ’NDEN ÖRNEK OLACAK ETKİNLİK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran tarihinde Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek olan çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda harekete geçirecek.
Kent Konseyi’nin koordine ettiği etkinliğe MTSO, MDTO, AKUT, Turmepa Yelken Kulübü, MIP, TEMA Vakfı, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü de destek verecek.
Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik saat 16.00’da Yelken Kulübü önünden başlayacak. Mersin’de sahillerde, parklarında ve ormanlarında çöplere dikkat çekmek, plastik kullanımını azaltmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikte görevliler ve vatandaşlar çöp toplayarak hem çevreyi temizleyecekler hem de temiz çevre konusunda farkındalık yaratacaklar.
Program açılış konuşmaları ile başlayacak ve Optimum Dans Studio’nun Aero Dans Gösterisi ile devam edecek. Programda interactive club dansı, turmepa atık standında bilgilendirme yapılacak ve kadınların ürünlerini satabileceği stantlar yer alacak. Tüm bu etkinliklerin ardından sahil temizliğine geçilecek.
Etkinlik yapıldıktan sonra  toplanan atıklar sergilenecek ve ne kadar atık toplandığı belirlenerek geri dönüşüme gönderilecek.
Düzenlenen etkinlik bir kereliğine mahsus olamayacak ve paydaşlarla birlikte düzenli aralıklarla paydaşların belirleyeceği yerde temizlik yapılarak etkinlik sürekli hale getirilecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA