MİLLETVEKİLLERİNE “MİLLİ” ÇAĞRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLETVEKİLLERİNE “MİLLİ” ÇAĞRI


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Milletvekillerinden Türkiye ve İzlanda milli takımlarının arasında oynanacak olan maçın Mersin’e alınmasında kamuoyu oluşturma çağrısında bulundu.

Haber Merkezi

 Mersin’in gerek taraftar gerekse tesisler açısından her şeye sahip olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Değerli Milletvekilleri; 2013 Akdeniz Oyunları'nı düzenleyerek büyük bir organizasyondan alnının akıyla çıkan Mersin daha büyük başarılara imza atmaya hazır. Stadyum, taraftar, inanç ve misafirperverlik; yeni zaferler için her şey Mersin'de var. Türkiye-İzlanda milli maçının Mersin'de oynanması için Ankara'da lobi oluşturmanızı istiyoruz. Bir gün içerisinde oluşturulan kamuoyu Mersinlilerin buna ne kadar hazır olduğunun göstergesidir. Hangi siyasi partiye mensup olursanız olun Mersin için birlik olma zamanı” dedi. 
Büyük bir talihsizlik sonucunda Tarsus İdman Yurdu dışında profesyonel futbol kulübü kalmayan Mersin’in oynanacak milli maç ile turizm alanında sağlayacağı faydaların yanında hem spor eksikliğinin giderilmesinde hem de yeni kulüpler kurulması yönünde motivasyon sağlayacağını dile getiren Başkan Tarhan, “Geçmiş dönemlerde spor alanında sayısız başarılara imza atmış Mersin’in yeni bir uyanışa ihtiyacı vardır. Milli maçın Mersin’de oynanmasıyla kentte büyük bir sinerji oluşacağı kuşkusuzdur. Oluşturulacak lobi Mersin için yapacağınız en önemli görevlerden birisidir” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA