GÖZLER ONLARIN ÜZERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER ONLARIN ÜZERİNDE


 

Normal sezonda ve Play-Off maçlarında oynadığı pozitif futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Karacailyas Vetaranlar, 1. Amatör Lig’de fırtına gibi esiyor.

ALİ ŞANLI

Kısıtlı bir bütçe ile yola çıkan Karacailyas ekibi daha çok alt yapısından yetiştirdiği oyunculara yer vererek bu alanda da alkışı topluyor. A takım ve Genç takımlarda da boy gösteren iki yetenek Ali Etilo ve Yusuf Özyaylaz ise bu sezonun yıldız adayları olma yolun da. A takım ve Genç takımın hemen hemen tüm maçlarında 90 dakika süre alan geleceğin yıldızları saha içinde göstermiş oldukları performans ile şimdiden bir çok kulübün radarına takıldılar.
Etilo ve Özyaylaz’ın bu performansları yeni sezonda da devam etmesi durumunda genç oyuncuların transferleri gündeme gelecek. Başta Süper Lig takımları olmak üzere genç yetenekleri isteyen Kulüpler Karacailyas Vetarnların kapısını aşındıracak gibi duruyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA