ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI


 

Profesyonel futbol liglerinde yaz transfer dönemi resmen başladı. Mersin’de gözler kentin profesyonel liglerdeki tek takımı olan Tarsus İdman Yurdu’na çevrildi.

ALİ ŞANLI

Türkiye profesyonel futbol liglerinde yaz transfer dönemi olarak da adlandırılan 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 8 Haziran Cumartesi günü resmen başladı.Türkiye profesyonel futbol liglerinde gözler transfer dönemine çevrildi. Yaz Transfer Dönemi olarak da adlandırılan 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 8 Haziran Cumartesi günü başladı. Tarsus İdman Yurdu bir çok oyuncu ile şimdiden görüşmeye başladığı yapılacak olan kongre sonunda resmi imzaların atılacağı gelen bilgiler arasında.
Profesyonel liglerde 2018-2019 futbol sezonun tamamlanmasının ardından gözler transfere çevrilirken, Avrupa ve Dünya ülkelerinde çeşitlilik gösteren transfer tarihleri FIFA tarafından Türkiye için 8 Haziran olarak belirlendi. Buna göre transferi en erken açacak olan ülkelerden biri durumundaki Türkiye’de, Yaz Transfer Dönemi 30 Ağustos Cuma günü gece yarısında sona erecek. 

GÖZLER TİY’DE
Öte yandan transfer döneminin başlaması ile gözler Mersin’in profesyonel liglerdeki tek takımı olan Tarsus İdman Yurdu’na çevrildi. 
Spor Toto 2’nci lig oynayan Tarsus İdman Yurdu’nun yeni sezonda nasıl bir yol haritası izleyeceği yapılacak kongre sonunda belli olacak. Bugün kongreye gidecek kulübün yeni seçilecek başkan ve yönetiminin alacağı karar doğrultusunda ilk olarak hedef belirleyip daha sonra transfer yapacağı öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA