MERSİN ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU


 

İş dünyasına örnek oluşturmak ve Mersin’in çevresel açıdan sürekli gelişimini teşvik etmek amacıyla düzenlenen Mersin Çevre Ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Merkezi

Mersin Valiliği himayesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölge (MTOSB) Müdürlüğü’nce ‘Mersin Çevre Ödülleri’ isimi ile düzenlenen yarışmada dereceye giren isimler belli oldu. KOBİ ve Büyük Ölçekli İşletmeler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmaya katılanlar Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Dereceye giren işletmeler aynı zamanda Mersin Çevre Ödülleri Yarışması Logosunu 2 yıl boyunca kullanma hakkı kazandı. 
Etkinlik kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Sıfır Atık” temalı liseler arası Afiş Yarışması ve ilkokullar arası resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de hediyeleri verildi. Törende jüri üyeleri arasında yer alan MTSO Kalite Akreditasyon Müdürü Elif Gökçay Bilici’ye de bir teşekkür belgesi takdim edildi.
Kentte çevre konusunda farkındalığı ve bilinci artırmak, çevrenin ve doğal kaynakların korunmasına yönelik iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasını sağlamak, başarılı uygulamaları ödüllendirmek, iş dünyasına örnek oluşturmak ve çevresel açıdan sürekli gelişimi teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Mersin Çevre Ödülleri” yarışmasında Büyük Ölçekli Sanayi İşletmeleri kategorisinde dereceye giren isimler şöyle: 
Birinci: Trakya Cam Sanayi A.Ş. 
İkinci: Yıldız Entegre A.Ş.
Üçüncü: Çukurova İnşaat Makinanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 
Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler kategorisinde ise dereceye giren isimler şöyle: 
Birinci: ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş.
İkinci: Yeşilovacık Liman İşletmeleri A.Ş.
Üçüncü: CMC Consumer Medikal Care Pamuk Amb. San. ve Tic. Ltd. Şti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA