SONA GELİNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONA GELİNDİ


 

Yaşadığı maddi manevi sıkıntılardan dolayı kapanmanın eşiğinde olan Mersin İdman Yurdu çözümü İçelspor ile birleşmekte bulmuştu.

İçelspor resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile birleşmede sona gelindiği,en kısa zamanda kongreye gidecekleri ve birleşmenin sağlanacağını duyurdu.
İçelspor resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde. "Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yeni Genel Kurul yapıldıktan sonra görev dağılımı yapılıp büyük MERSİN İDMAN YURDU camiasıyla birleşip birlikte yeni bir yola çıkılacaktır. “BİRLEŞİP YÜKSELMEK, YÜKSELİP BİRLEŞMEKTEN DAHA İYİDİR” ilkesiyle çıkacağımız bu yolda üsteleneceğimiz sorumluluğun ve misyonun farkındayız. Hukuki çerçeve içerisinde MERSİN İDMAN YURDU’ muzun adını, renklerini ve ruhunu tekrardan diriltip eski özlenen günlerimize dönmek için var gücümüzle çalışacağız.  Güzel şehrimiz MERSİN’ imizi en güzel şekilde temsil edecek takımı oluşturma anlamında en iyi transferleri yapıp en kısa zamanda tekrardan eski güzel günleri geri getirmek için elimizden gelenini yapacağız. Vakit birlik olma vakti, Vakit hep beraber dirilme vakti! Konu ile ilgili resmi açıklamalar önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile yapılacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA