İSTANBUL’DA MERSİN RÜZGARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTANBUL’DA MERSİN RÜZGARI


 

İstanbul’da bulunan Tarsus Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Mersinli vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler ve Ekrem İmamoğlu’na destek istedi.

Haber Merkezi

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, İstanbul’da bulunan STK temsilcileri ve Mersinli İşadamları ile İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek amaçlı bir araya geldi. Geniş katılımlı toplantıda, İstanbul’da yaşayan mersinliler olarak, birlikte tekrar Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi için tek yürek olduklarını dile getirdiler.
Burada yapılan etkinliğin ardından heyet Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke ve Erdemli ilçelerinden İstanbul’a gelerek yaşamını sürdüren vatandaşlarla, Taşeli Bölgesi Kalkınma ve Güçbirliği Derneği’nde bir araya geldi. 
Ekrem İmamoğlu’na yapılan destek amaçlı İstanbul’da yaşayan Mersinliler Gecesi etkinliğinde söz alan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “1946 yılında CHP, çok partili hayata geçti ve sandığı halka açtı. Bugün 2019 AKP bu sandığa mühür vurmak istedi. Değerli dostlarım, askeri darbeleri gördük, İktidarın yarattığı bir tarikatın darbe girişimini gördük, ama ilk kez bir yargı darbesine tanık olduk. Buna hep beraber dur diyeceğiz. Bu Türkiye’nin bir demokrasi sorunudur. Ya bu seçimde iktidara ağır bir ders vereceğiz ya da bundan sonra sandığın hiç önemi olmayacak. Ama ben inanıyorum ki çok farklı şekilde bu seçimi kazanacağız. Bugün İstanbul’da yaşayan Mersinli hemşerilerimizle ilk kez bir aradayız. Bundan sonra da hep birlikte olacağız. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda daha nice mutlu günlerde hep birlikte olacağız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yaptığı konuşmada; “İnşallah 23 Haziran’da İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nı yeniden alacağız. Buna katkı sağlamak için buradayız. Hayatını İstanbul’da idame ettiren Mersinli vatandaşlarımızla Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek vermeye geldik. İstanbul’da gasp edilmiş bir seçim var. Hukuk garabeti var. Aslında oynanmış, bitmiş bir maçı yeniden oynayacağız. Ancak sonuçta yine biz kazanacağız, demokrasi kazanacak” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA