“AYNI HASSASİYETİ BÜYÜKŞEHİR’DE DE BEKLİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AYNI HASSASİYETİ BÜYÜKŞEHİR’DE DE BEKLİYORUZ”


 

Akdeniz Belediye Meclisi, Başkan Gültak’a 15 milyon TL borçlanma yetkisini oybirliğiyle verdi. Ancak çoğunluğa sahip muhalefet partileri Cumhur İttifakı’ndan aynı hassasiyeti büyükşehir meclisinde görmek istediklerini söyledi.

SONER AYDIN

Akdeniz Belediye Meclisi Haziran ayı 2’nci birleşim, belediye konferans salonunda gerçekleşti. Başkan Mustafa Gültak’ın il dışında olması nedeniyle oturum Meclis Başkanvekili HDP’li Ali Tanrıverdi Başkanlığı’nda gerçekleşti. Yoklama ile başlayan toplantıda, bir önceki birleşim tutanak özeti kabul edildi. 

BAŞKAN GÜLTAK 15 MİLYON BORÇLANMA YETKİSİNİ ALDI
4 gündem maddesi ile toplanan mecliste Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a, İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira kredi kullanma yetkisi verilmesini öngören maddeler görüşüldü. Görüşmeler sonunda, Akdeniz’de altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların yenilenmesi, yeni yollar açılması, asfalt kaplama, bordür, karo ve kilitli parke alımı, yeni çocuk oyun grupları, modern spor aletleri, aydınlatma, çöp kovaları ve bank alımı için Başkan Gültak’a İller Bankası’ndan toplamda 15 milyon TL borçlanma yetkisi Meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

MUHALEFETTEN BÜYÜKŞEHİR ÇAĞRISI
Cumhur İttifakı adayı AKP’li Başkan Mustafa Gültak’a 15 milyon TL borçlanma yetkisine onay veren CHP ve HDP’li meclis üyeleri, yetkinin Büyükşehir Belediye meclisine örnek olmasını istedi. Cumhur İttifakı üyesi meclis üyelerinin Büyükşehir Belediye meclisindeki tavrını eleştiren CHP’li ve HDP’li meclis üyeleri, “Akdeniz ilçesinin sorunlarının çözümü ve vatandaşlarımızın daha iyi bir ilçede yaşaması için istenilen borçlanma yetkisine onay verdik. Amacımız halka hizmetin önünü açmak. Büyükşehir’de de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Amacımız halka hizmetin önünü açmak olmalı” diye konuştular. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA