HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR


 

U16 Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılan Akdeniz Belediyespor, Çiftlik Adonis ve Meskipor turnuvadan daha birinci kademe maçlarında elenerek veda eden takımlar oldu.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen U16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1.Kademe maçları tamamlandı. 2018- 2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 69 ilden 119 takımın katılımı ile oynandı. Müsabakalar 6'şar takımlı 15 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 12 - 15 Haziran 2019 tarihlerinde, 4'er takımlı 6 grupta ise 13 - 15 Haziran 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 grup merkezinde oynandı.
U 16 Türkiye şampiyonasında Mersin’i temsil eden Akdeniz Belediyespor, Çiftlik Adonis ve Meskipor umduğunu bulamadı. Birinci kademe maçlarında elenen Mersin ekipleri hayal kırıklığı yarattı. Daha önce bu kategoride Türkiye şampiyonluğu bulunan Akdeniz Belediyespor 1’nci kademe maçlarında Adanaspor’a seri penaltı atışları sonunda elenerek Mersin’e döndü. Şampiyonadaki diğer Mersin ekibi Çiftlik Adonis ise Ankaraspor’a elenerek iddialı gittiği şampiyonadan eli boş döndü. Son Mersin temsilcisi olan Meskispor Akdeniz Belediyespor’u eleyen Adanaspor’a boyun eğerek hayal kırıklığı yaratan ekipler içinde yer aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA