AKDENİZ’DE SPOR TESİSLERİ YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE SPOR TESİSLERİ YENİLENİYOR


 

Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan 11 spor tesisinde, alanında uzman ekip eliyle ve modern araçlarla kapsamlı bir yenileme ve bakım çalışması başlatıldı.

Haber Merkezi

Akdeniz’de, vatandaşlara yeni spor alanları kazandırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra önceden var olan sahalar da elden geçiriliyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gençleri sokağın kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporun farklı dallarına yönlendirmek amacıyla, ilçe sınırları içinde bulunan futbol sahalarının yenilenmesi ve düzenlenmesi yönünde ilgili birimlere talimat verdi. 

TESİSLER, UZMAN EKİP ELİYLE VE MODERN ARAÇLARLA YENİLENİYOR
Bu kapsamda Başkan Gültak’ın talimatıyla; ‘Adanalıoğlu, Bahçeli, Çay Mahallesi, Dikilitaş, Evci, Huzurkent, Karacailyas, Yenitaşkent, Nacarlı ve Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur futbol sahalarında, gerek zeminde gerekse de tesis içindeki alanlarda yenileme ve bakım çalışmaları, alanında uzman profesyonel bir ekip tarafından modern araç ve gereçler yardımıyla hızlı bir şekilde başladı. 

“SPOR TESİSLERİMİZ TÜM MERSİNLİLERE AÇIK OLACAK”
Yenileme çalışması başlatılan futbol sahalarında incelemeler yapan Başkan Gültak, belediye yetkililerinden de bilgi aldı. Spor tesislerinin, her yaştan Mersinlilere ve kentin bütün spor kulüplerine her zaman açık olacağının altını çizen Başkan Mustafa Gültak, “Yenileme çalışması başlattığımız tesislerimizde, gençlerimizi ve çocuklarımızı sokağın risklerinden uzaklaştırmak amacıyla farklı spor kursları ve eğitimleri de düzenleyeceğiz. 
Akdeniz’de sportif faaliyetler hak ettiği değeri görecek. Çünkü spor, gençlerimizin eğitim başta olmak üzere tüm hayatlarında başarılını arttıracak çok önemli bir alandır. Ayrıca kentimizde faaliyet gösteren bütün amatör spor kulüplerimiz de sahalarımızdan idman amaçlı veya karşılaşmalar için her zaman faydalanabileceklerdir. Yenileme çalışmaları bittiğinde tüm vatandaşlarımızı, sağlıklı bir yaşam için tesislerimizde spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA