VOLKAN KONAK’TAN UNUTULMAZ GECE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VOLKAN KONAK’TAN UNUTULMAZ GECE


 

9. Soli Güneş Festivali kapsamında sahneye çıkan sanatçı Volkan Konak, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Merkezi

9. Soli Güneş Festivali kapsamında sahneye çıkan sanatçı Volkan Konak, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun ilginin olduğu konserde, sevilen eserlerle hayranlarını coşturan Volkan Konak, repertuarı ve sahne şovlarıyla büyük beğeni kazandı. Şarkılarını on binlerce Mersinlilerin oluşturduğu koro ile birlikte söyleyen Konak, yaptığı konuşmalarla da Atatürk sevgisini ve Türkiye’nin renkli kültürlerine hayranlığını dile getirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Belediye Meclis Üyeleri, Mezitli Belediyesi kardeş şehri olan Berlin TempelhoLf-Schöneberg’ten gelen konuklar, AlicaAlonso Dans Üniversitesi dansçıları ve on binlerce hayranını coşkuya ortak eden ünlü sanatçı, bayrama özel hazırladığı repertuarıyla 2 saat boyunca konuklarına müzik ziyafeti sundu. Sahne aralarında bol bol hayranlarıyla sohbet eden Volkan Konak, yaptığı esprileri ile konuklarını kahkahaya boğdu. Hem eğlendirip hem de hüzünlendiren usta sanatçı, gösterisi boyunca Atatürk ve Türkiye sevgisini dile getirdi. Sahnede bir şehit ailesinin verdiği Türk Bayrağı ile duygusal anlar yaşayan Konak, ‘Ankaranın taşına bak’ türküsünü ve İzmir Marşını alanı dolduranlarla birlikte okudu. Konerin sonunda seslendirdiği ‘Güneş Doğacak Çiçek Açacak’(Çav Bella) şarkısında ise tüm ışıkları kapattıran Konak, telefon ışıkları ile görsel bir şölene de imza attı.

“BİZ TÜRKİYE’Yİ TÜM RENKLERİYLE BİRLİKTE SEVDİK”

Türkiye’nin güzelliklerinden bahsetti, yedi bölgesi ve yedi iklimiyle içinde yasayan herkesin yurdu olduğunu anlattı. Konak, "Önce Türkiyeli, sonra Mersinli, en sonunda da Mezitliliyiz. Aynı güneşte çamaşırımızı kuruturken neyi paylaşamıyoruz. Evimizin kapısını aynı rüzgar aşındırıyor. Biz kardeşiz. Hangi ideolojide olursak olalım yere düşersek yine birbirimizin elinden tutarak ayağa kaldıracağız. Biz Türkiye’nin içindekileri de sevdik, insanıyla, otuyla, akarsuyuyla, kayan yıldızlarıyla. Ama şunu da söyleyeyim, bestelerimi beğenmezseniz size ahbaplık edebilirim. Tuttuğum takımdan hoşlanmayabilirsiniz, sizle ahbaplık edebilirim, bir masada yemek yiyebilirim. Sevdiğim ya da çıktığım bir kadından hoşlanmayabilirsiniz, sizle ahbaplık kurabilirim. Ama, Mustafa Kemal’i sevmeyen bir adamla ahbaplık edemem, onun dostu olamam. Çünkü, Mustafa Kemal uygarlıktır, çağdaşlıktır, vefadır, kadına kıymet bilendir. Mustafa Kemal Atatürk, bir gün söylediklerim bilimle çelişir ise bilimi tercih edin demiştir. Biz onların peşindeyiz. Herkes bunları anlayacak diye kural yok" dedi.

“KADINLAR VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sahneye gelerek Volkan Konak’a çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’ye getirdikleri sanatçıların Atatürk ve Türkiye sevdalısı olmasını gözettiklerini ifade ederek, “Kadınlar için, çocuklar için ülkemiz için çalışıyoruz. İnsanlarımızı bir araya getirmek için en önemli şeyin kültür ve sanat olduğunu bilerek projelerimizi bu yönde hazırlıyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeden halkımıza ne ihtiyaçları varsa hizmet sunmaya çalışıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA