ODTÜ’DE MEZUNİYET SEVİNCİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ODTÜ’DE MEZUNİYET SEVİNCİ


 

ODTÜ 8. Sınıf Öğrencileri anı diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Merkezi

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri anı diplomalarını alarak, duygu dolu bir törenle ortaokula veda ettiler. Mezun olan öğrencilerin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere ODTÜ Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve aileler bir araya geldi. Davetliler, törenin ardından okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet kokteyline katıldı.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin Anadolu Lisesi 2018- 2019 mezunlarını, düzenlenen görkemli bir törenle yeni yaşamlarına uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Okan Tarhan, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Canan ÇİLİNGİR, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Osman Yavuz Ataman ve Prof. Dr. Hüsnü Enginarlar öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldular.

Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Okan Tarhan’ın konuşmasının ardından okul birincisi Umut Sidar Polat, kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirdi. Mezunlar, veda performanslarını gerçekleştirdikten sonra kendilerinden bir anı bırakmak düşüncesiyle hazırladıkları “Yuvadan Uçarken” isimli anıt heykeli okula armağan ettiler. Mezuniyetin simgesi olan püskül çevirme ritüeli Okul Müdürü Seval Karakuş’un iyi dilekleriyle tören sona erdi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA