AHMET ERSOY CADDESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AHMET ERSOY CADDESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK


 

Mersin merkezdeki en işlek caddelerden biri olan Metropol İş Merkezi’nin alt kısmındaki Ahmet Ersoy Caddesi’nin çehresi değişiyor!

HEDİYE EROĞLU

31 Mart’ta Mersin merkezde AKP’den Akdeniz Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammet Mustafa Gültak, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atma hazırlığında. 
Kentin en çok görüntü kirliliği yaşanan ilçesi konumundaki Akdeniz’de fark yaratacak çalışmalara imza atmayı planlayan Gültak, bu kapsamda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kapsamındaki 109’uncu Cadde’de de iyileştirme çalışması yapmak için düğmeye bastı. 

AKDENİZ’İN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ
Söz konusu cadde Büyükşehir’in hizmet kapsamında olmasına rağmen iyileştirme ve güzelleştirme çalışmalarına buradan start vermek isteyen Gültak, konuyu Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme getirerek, yetki istedi. 
Akdeniz Belediye Başkanlığı’nın talebi ile; mevcut yapılmış olan altyapı çalışmalarına zarar vermeden ve tüm giderleri Akdeniz Belediyesince karşılanmak üzere, Ahmet Ersoy Caddesi (109.Cad.) üzerinde bulunan kaldırım ve elektrik aydınlatma sistemlerinin Akdeniz Belediyesi tarafından yapılması ile ilgili teklif oy birliğiyle kabul edildi.

“GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”
Teklif ile ilgili söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Belediye olarak biz kenti hinterlandımız içinde olmayan Büyükşehir’in yetkisinde olan bazı cadde ve sokaklar üzerinde sokak sağlıklaştırması ve güzelleştirmesi yapacağız. Bu cadde de çok yoğun kullanılan ama güzel gözükmeyen bir cadde. Yetki alırsak Akdeniz Belediyesi olarak bu caddeyi güzelleştireceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Muhalefet bile kabul etti teklifi, sen ne şanslı bir başkansın sayın başkan. Biz neler çekiyoruz, biraz da bize bulaşsa bu kısmet, bu şans” yorumu yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA