ŞAMPİYONLAR BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLAR BULUŞTU


 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, LGS Türkiye 1’ncisi olan 16 öğrenci ile bir araya geldi.

Haber Merkezi 

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, LGS birincileri, okul müdürleri, sınıf öğretmenleri ve veliler de eşlik etti.  Üstün başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Koca, şampiyonlara hediye takdim etti.
Ödül töreninden önce kısa bir konuşma yapan Koca; "Bugün anlamlı bir buluşma münasebetiyle buraya gelmiş bulunmaktayız. İlimiz adına gerçekten kendileri ile gurur duyduğumuz bu başarılı öğrencilerimiz, liselere giriş sınavında 500 tam puan alarak göğsümüzü kabarttılar. Bu başarıda da sadece öğrencilerimizin çalışmaları değil öğretmenlerimizin, idarecilerimizin emekleri göz ardı edilemez. Tabii bunlardan önce de uyumlu bir aile ortamı ile anne-baba-çocuk ilişkilerinin sağlıklı olması neticesinde gençlerimiz bu başarıyı elde ettiler. Bu sebeple ben tekrar bütün öğrencilerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarının lisede ve üniversite yıllarında da devam etmesini temenni ediyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA