TOROSLAR MİLLİ YÜZÜCÜLER YETİŞTİRMEK İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR MİLLİ YÜZÜCÜLER YETİŞTİRMEK İSTİYOR


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019 sezonu yaz okulları kapsamında düzenlenen Yüzme Kurslarının açılışını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” sözüne dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yüzme eğitimleri ile milli yüzücüler yetiştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması yapan Başkan Yılmaz, “Bugün yüzme kurslarımızın  açılışını yapıyoruz. Şimdi çocuklar için tatil yapma, spor yapma zamanı. Çocuklarımız yıl boyunca çalıştılar, yaz tatiline girdiler. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri çok güzel. Çocuklarımız, bir sporun tekniğini öğrenir ve yapabilirse özgüveni gelişir, sportmen kişiliğiyle toplum içerisinde öne çıkar. Biz de çalışmalarımızla bunu hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TOROSLAR’DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMASIN İSTİYORUZ”
Yaz okulları kapsamında açılan yüzme kursuna ilginin fazla olmasından mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Buradan bir çocuğumuzun bile bu sporu profesyonel bir şekilde yapmasına vesile olabilirsek ne mutlu bize. Ve ben eminim çocuklarımızın arasından birçok lisanslı sporcu, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu çıkacak. Bizi de gururlandıracaklar inşallah. Ben çocuklarımıza güveniyorum. Bizim de görevimiz bu çalışmaları devam ettirmek ve geliştirmek. Bu tabloyu gördükçe çocuklarımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülecek ve mutlu olacağız. Kurslarımızda emeği geçen personelimize, antrenörlerimize ve çocuklarını bilinçli bir şekilde spor aktivitelerine gönderen ailelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, programda çocuklarla sohbet ederek kendilerine yüzme bonesi hediye etti. Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen çocukların mutlulukları da yüzlerinden okundu.  
Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda uzman antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursları 4 haftalık 2 etaptan oluşuyor. Yaklaşık bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurstan 7-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler faydalanıyor.
19 Temmuz’da bitecek birinci etap kurslarının ardından 2’nci etap kursların kayıtları ise 10 Temmuz’da başlıyor. Yüzme kursuna katılmak isteyenler, detaylı bilgiyi 0324 324 18 65 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA