VALİ SU’DAN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU’DAN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ


 

Mersin Valisi Ali ihsan Su, bünyesinde kurulu bulunan 70 meslek odası ve 65 bin üyesiyle kentin en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

Vali Su, kentteki esnaf kuruluşlarının zirve teşkilatına gerçekleştirdiği ziyarette Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Başkanvekili Ömer Şahbudak tarafından Birlik hizmet binası önünde karşılandı.
İl Mili Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette Mersin Valisi Ali İhsan Su, Birlik Başkanı Talat Dinçer ve Başkanvekili Ömer Şahbudak ile daha sonra makama geçtiler. Mersin Valisi Ali İhsan Su’na esnaf teşkilatına göstermiş olduğu yakın ilgi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Dinçer, kurum olarak verdikleri hizmetler, teşkilata yönelik çalışmalar ve projeler hakkında kısa açıklama yaptı.
Ziyarette Vali Ali İhsan Su ve Talat Dinçer tarafından güncel ülke ekonomisi ve siyasi gelişmeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA