GİDERİK VE MEZİTLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GİDERİK VE MEZİTLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR


 

GİDERİK Yönetim Kurulu üyeleri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette "İnsan Kaynakları, Kurumsallaşma, Markalaşma, Dijitalleşme" konularında gerçekleştirilecek işbirlikleri konuşuldu.

Haber Merkezi

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, gerçekleştirdiği sunumda dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparken, özellikle üniversite öğrencileri, iş arayanlar, gençler ve işverenlerin en önemli hedef kitleleri olduğunu belirtti. Kasım ayında gerçekleştirilecek olan 9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi ile uluslararası firmaların profesyonel yöneticilerini Mersin'de ağırlayarak Mersin'in marka değerine katkı sunmayı, işbirliği kültürünü Mezitli Belediyesi ile de geliştirerek uluslararası arenada kente katkı sağlayan etkinliklere imza atmak istediklerinin altını çizdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, Mersin'e katkı sağlayan projelere destek olacaklarını özellikle Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ile personel eğitimleri konusunda işbirliğine gidilebileceğini ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaret Başkan Neşet Tarhan ve GİDERİK Yönetim Kurulu üyelerince hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA