ERDEMLİ’DE ÇOCUKLAR OKÇULUK ÖĞRENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE ÇOCUKLAR OKÇULUK ÖĞRENİYOR


 

Erdemli Belediyesi, okçuluk kursları yazın da ara vermeden eğitimlerine devam ediyor.

 Erdemli Belediyesi’nin 2 yıl önce açtığı okçuluk kursu, okulların tatil olmasıyla yaz aylarında da eğitimlerine devam ediyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 16.00-19.00 saatleri arasında her yaş gurubuna özel verilen eğitimlerle faaliyet yürüten kurs eğitmenleri, yaz sezonunda toplamda 76 öğrenciye eğitim verdiklerini belirtti. Eğitmenlerin ve ailelerin, sunulan imkânlardan dolayı teşekkür dileklerini ilettiği Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçeyi her alanda modern bir kent haline dönüştürerek övgülerin adresi olmaya devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlenmede, “Yaz aylarında okulları tatil edilmiş çocuklarımız için bu süreyi verimli ve nitelikli değerlendirmeleri adına yeni eğitim kursları açıyoruz. Sezon içerisinde oluşturduğumuz sanatsal, kültürel ve spor alanına yönelik faaliyetler ile ülkemize hayırlı bireyler yetiştirmeyi amaçladık. Bu kapsamda kurslarımızda ve kapasitelerinde genişleme ve yenileme yapıyoruz. Zaten sezon içerisinde var olan okçuluk kurslarımızı yaz aylarında da devam ettiriyoruz. Şuan 76 öğrencinin kayıtlı bulunduğu kursumuza devam eden sporcularımıza, başarılar diliyorum” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA