ALDIĞI OY KADAR İMZA TOPLADILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALDIĞI OY KADAR İMZA TOPLADILAR!


 

MHP’li Anamur Belediye Başkanı Kılınç’ın, deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanında başlattığı çalışmalara karşı başlatılan kampanyaya verilen imza sayısı seçimlerde aldığı oy sayısını geçti.

SONER AYDIN

MHP’li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın, koruma altında olan Karaağaç mevkiindeki sahile yapmak istediği piknik alanı projesine son verilmesi için girişimler sürüyor. Belediye, Milli Parklar Müdürlüğünün verdiği 180 bin liralık para cezasına rağmen geri adım atmazken, çevrecilerin mücadelesi ise sürüyor. Piknik alanı çalışmalarına karşı başlatılan imza kampanyasına gelen destek sayısı 19 bine dayandı. 
“Anamur’da bir doğa katliamı yaşanıyor. Caretta caretta'arın yumurtlama alanı olan, yasal koruma altındaki plaja, iş makineleri girdi, kumsala kamyonlarca toprak döküldü. Koruma altındaki bu sahile Anamur Belediyesi piknik alanı yapmaya çalışıyor. Fakat hala bir şansımız var. Hep birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sesimizi duyurabilirsek bu tahribatı durdurabiliriz” ifadesinin yer aldığı kampanyaya 2 ayda verilen imza sayısı, 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP’li Hidayet Kılınç’ın aldığı oy sayısını geçmesi dikkat çekti. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA