ROCK DEĞİL ÇÖP FESTİVALİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ROCK DEĞİL ÇÖP FESTİVALİ!


 

Türkiye’nin dört bir yanında çevre felaketlerine karşı halk adeta seferberlik başlatırken Mersin’de düzenlenen Rock Festivali’nde sahiller çöple doldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in Erdemli ilçesinde 16-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Milyonfest etkinliği sona erdi. Ancak organizasyon sonrası Kocahasanlı sahilinde oluşan çöp yığını büyük tepki çekti.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Umut Kuzey önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Milyonfest konserlerinde Teoman, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Athena ve Hayko Cepkin’in de aralarında olduğu toplam 28 sanatçı sahne aldı.

Binlerce kişinin katıldığı festival ile ilgili alanda yeterince önlem alınmaması ve katılımcıların duyarsızlığı ile Kocahasanlı sahili adeta çöp sahiline döndü!

Mersinliler duruma büyük tepki gösterirken ne Erdemli Belediyesi ne de organizasyonu düzenleyen Umut Kuzey’den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 

Özellikle çevre örgütleri konuyla ilgili yetkilileri göreve çağırarak, en azından gelecek yıl aynı çirkin tablonun yaşanmaması için önlem alınmasını istedi. 

“TABLO, İNSANI İNSANLIĞINDAN UTANDIRIYOR”

Anamur Çevre Platformu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, katılımcıları eleştirerek, “Akıllarınca sosyalleşmek adına bu tür etkinliklere dahil olan müzik ve piknik tutkunlarının da çevre ve doğada yarattığı kirlilik, insanı insanlığından utandırıyor artık. Doğaya çıkıp, etrafa şöyle bir bakın; hangi hayvan beslendikten sonra etrafa çöp saçıyor ya da doğayı kirletiyor diye. Sonra eşref-i mahlukat olup olmadığınıza karar verin.!” İfadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA