ÜRETİCİ PAZARI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRETİCİ PAZARI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AÇILDI


 

Haber Merkezi

Hayata geçirdiği Kadın Üretici Pazarları ile üreten kadınlara yeni bir dünya sunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan bir destek te üniversite öğrencilerine geldi. Başkan Tarhan, Kadın Üretici Pazarlarının kapalı olduğu günlerde öğrencilere; takı, tablo, sanat eseri, kitap gibi üretimlerini satmaları için çağrıda bulundu. Mezitli Belediyesi, öğrencilerin stand kurduğu günlerde gerçekleştireceği etkinliklerle de bölgeye daha çok ziyaretçinin gelmesine destek verecek.

Belediye olarak üniversite öğrencilerine, Öğrenci Evi, eğitim yardımı, Mezitli’nin Filizleri gibi farklı şekilde eğitim desteği vermeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Tarhan, üreten ve bunu ekonomik katkı olarak kazanmak isteyen öğrencilere fırsat sunmak istediklerini söyledi. Üniversitede okurken maddi zorluk yaşayan öğrencilerin üretimlerini değerlendirebilmeleri için yeni bir proje ortaya koyduklarını belirten Başkan Tarhan, “Kadın Üretici Pazarlarımız haftanın belli günlerinde faaliyet gösteriyor. Bu projemiz sağlıklı bir biçimde her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Biz üniversitede okuyan öğrencilerimizin pazarın boş olduğu günlerde buraları değerlendirerek üretimlerini satmalarını planladık. El işi, takı, kitap, tablo(resim) gibi satmak istediklerini bir gün belirleyerek pazarlarımızda hiçbir bedel ödemeden satmalarını sağlayacağız. Yine buralarda gençlerimizin kendilerini ifade edebilmesi için gerekli düzenlemeleri de yapacağız. Hem Kadın Üretici Pazarları için kurduğumuz mekânın daha aktif olarak kullanmasını sağlayacağız hem de üniversitede okuyan gençlerimizin bütçelerine katkı sağlanmasına destek olacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA