SAPIK BABA HAKİM KARŞISINDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAPIK BABA HAKİM KARŞISINDA!


 

Mersin’de öz kızına yıllarca tecavüz eden sapık baba hakim karşısına çıktı! Çocukların ifadeleri kan dondururken çocuğun babasının ilk tecavüzünde olayı annesine anlattığı ancak annenin buna inanmadığı ortaya çıktı!

HEDİYE EROĞLU - ÖZEL HABER

Mersin’in Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi’nde yaşanan aile içi cinsel istismar olayı ile ilgili hukuk mücadelesi başlatıldı. İddiaya göre; Mut’ta yaşayan ancak iflas etmesi nedeniyle 2013 yılında Tarsus’un Yenice Mahallesi’ne taşınan 2’si erkek biri kız 3 çocuk babası F.Ö. akıl almaz bir olaya imza attı. İflasın ardından Yenice’nin kırsal bir bölgesinde bir bahçenin bakımını yapan ve ailesi ile burada yaşayan F.Ö, saatlerini bilgisayar başında geçirmeye başladı. Sürekli olarak alkol alan ve porno filmler izleyen F.Ö., fabrikada çalışması nedeniyle haftada iki gün eve gelen karısı A.Ö’nin evde olmadığı bir günün gecesinde o tarihlerde 10 yaşında olan öz kızı N.Ö’ye tecavüz etti.

Anne A.Ö’ünün haftada birkaç gün eve gelmesinden fırsat bilerek istismarını sürdüren F.Ö., 12 ve 13 yaşlarındaki iki erkek çocuğunun da yanında çıplak dolaşmaktan çekinmedi.

Talihsiz kız babasının istismarını annesine bir mektup ile anlatarak yardım istedi. Ancak annesi çocuğa inanmayarak, olayın üzerine gitmedi. Bu durumdan cesaret alan F.Ö yıllarca cinsel istismara devam etti.

İSTİSMARI ÖĞRETMENİNE ANLATTI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak artık yaşadıklarına dayanamayacak hale gelen N.Ö’nin olayı bir okul arkadaşına anlatması ile acı gerçek ortaya çıktı. Arkadaşının desteği ile öğretmeni ile konuşan N.Ö’ye öğretmeninin yetkililere durumu bildirmesi ile yardım eli uzandı. Baba F.Ö şikayet üzerine tutuklanırken olay Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava ile yargıya taşınıyor. Davanın ilk duruşması dün görülürken mahkeme kimlik tespitinin ardından Yenice’deki evde 20 Eylül’de keşif yapılmasına ve ikinci duruşmanın da 24 Ekim’de görülmesine karar kıldı. F.Ö.’nün tutuklanması olayın ortaya çıkması ile anne A.Ö çocuklarını alarak Antalya’ya taşınırken, kocasına boşanma davası açmak için de harekete geçti.

“ÇOCUKLARINIZI DİNLEYİN, SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALIN”

Mağdur N.Ö’nün avukatı Mersin Barosu avukatlarından Semra Kabasakal, davayla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada psikolojisi bozulan ve tedavi gören N.Ö’nün yaşadıklarının akıl almaz olduğunu ve yıllarca öz babasının istismarına uğraması nedeniyle toplumdan uzak bir birey haline geldiğini söyledi.

“Çocuklar susmasın. Çocuklara bu tür olaylar karşısında susmayı öğretin, siz de onları dinlemeyi öğrenin” diyerek ailelere seslenen Kabasakal, “Bu yaşananlar topluma ders olmalı. O kadar çok bu tür davaları takip eder hale geldik ki, sözün bittiği yerdeyiz. Çocuklar konuşsun. Aileler de özellikle anneler, çocuklarını dinlemeli, davranışlarını gözlemeli, söylemlerini dikkate almalı. Bu şahsın en ağır cezayı alması için mücadele edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA