CHP AKDENİZ’DE UYAR DÖNEMİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP AKDENİZ’DE UYAR DÖNEMİ BAŞLADI


 

Seçimlerde büyük hezimet yaşanan Akdeniz ilçesinde yönetimin görevden alınması sonrası olağanüstü genel kurula giden CHP İlçe Başkanlığı’nda gergin seçim sonrası koltuğa oturan isim Ünal Uyar oldu.

HEDİYE EROĞLU
 

Mersin’de CHP’nin en güçlü olduğu ilçelerden biri olarak görülmesine rağmen HDP ile yapılan ittifakta 31 Mart’taki Mahalli İdareler Seçimlerinde hezimet yaşanan Akdeniz’de siyasi gerilim bitmek bilmiyor.

31 Mart seçimlerinde hezimet yaşanan Akdeniz ilçesinde Nisan ayında yönetimin görevden alınması sonrası olağanüstü genel kurula giden CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’nda gergin seçim nihayet tamamlandı.

İki adayın yarıştığı seçimlerde favori olarak görülen, geçmişte de Akdeniz İlçe Başkanlığı yapan Ünal Uyar kazandı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan seçimlere ilgi büyük oldu. Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 24, 25 ve 26. Dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Emre Yılmaz, İl Başkanı Adil Aktay, Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen, belediye meclis üyeleri, parti yönetimi ve partililer katıldı. Partililerin geniş katılım gösterdiği genel kurul gergin bir atmosferde geçti.

İl Başkanı Adil Aktay’ın konuşmasında iki adayın tek liste üzerine çağrı yapması tansiyonu yükseltti. Delegeler Aktay’a tepki gösterdi.

Talebin karşılılık bulmaması üzerine yapılan seçimlerde adaylardan Ünal Uyar 165 oy alarak başkan seçildi. Diğer aday Naci Coşkun ise 145 oy aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA