YENİKÖY’DE COŞKULU ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİKÖY’DE COŞKULU ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi’nin 97. yılı dolayısıyla Yeniköy’de Zafer Bayramı Kutlama Şenliği düzenledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kentin her yerindeki vatandaşlara zafer coşkusunu yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Haftası kutlamaları, Yeniköy’de düzenlenen şölen ile başladı. 26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi’nin 97. yıldönümü dolayısıyla Yeniköy’de düzenlenen Zafer Bayramı Kutlama Şenliği’ne katılım yoğun oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin halk oyunları gösterisi ile başlayan şölende, alanı dolduran vatandaşlar Kent Orkestrası’nın konseri ile eğlence dolu anlar yaşadı.

Şenlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, destansı mücadelenin Türk milleti için önemine dikkat çekerek, “Bugün bizim için, Türk tarihi için çok önemli bir gün. 26-30 Ağustos arası 1922 yılı, yani bundan 97 yıl önce, Türk ulusu olarak hiçbir renk ayrımı olmadan, bu topraklar için Kürt’üyle, Türk’üyle, Çerkez’iyle, Arap’ıyla, Anadolu topraklarında yaşayan bütün yurttaşlar olarak, mücadele ettik, kanımızı, canımızı verdik. Yani bir anlamda tek cümleyle; dedelerimiz, büyüklerimiz, atalarımız, işgal kuvvetlerini topraklarımızın dışına atarak, yokluk içerisinde bu ülkeyi bizlere miras olarak bıraktı” dedi. 

4 gün boyunca kentin farklı noktalarında birbirinden güzel etkinlikler olacağını ifade eden Başkan Seçer, bunların yanı sıra 30 Ağustos’ta Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda saat 21.00’de Onur Akın konseri olacağının duyurusunu yaptı ve ayrıca o gün toplu taşıma araçlarını da ücretsiz yapacaklarının müjdesini vererek, herkesi konserlere davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA