FUAR ŞİRKETİNDEN FESTİVALE DESTEK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUAR ŞİRKETİNDEN FESTİVALE DESTEK!


 

Mersin’deki fuar organizasyonlarını gerçekleştiren CNR Holding’den, Kasım ayında yapılması planlanan Narenciye Festivali’ne destek geldi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de bu yıl 7’incisi 17-18 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Narenciye Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürürken, Mersin’deki fuar organizasyonlarını gerçekleştiren CNR Holding’den, Narenciye Festivali’ne destek geldi.

“KATKIMIZI MERSİN’İ İLGİLENDİREN HER KONUYA TAŞIYACAĞIZ”

Tanıtım çalışmaları kapsamında Mersin’e gelen CNR Holding İcra Kurulu Üyesi Erhan Çelik, Mersin’in ticari potansiyelinin ve stratejik öneminin farkında olduklarını belirterek, “CNR Holding yerli ve yabancı 10 milyon katılımcı ve ziyaretçi datasına ulaşan Türkiye’deki en büyük 5 şirketten biridir. Bu aslında CNR Holding olarak bizlere ciddi bir misyon yüklüyor. Şimdi ise big datamızı Mersin’de düzenleyeceğimiz 16 fuarımız için de değerlendireceğiz. Bu sayede dünya Mersin’in farkına varacak ve iş yapmak isteyen sektör temsilcilerini fuarlarımızda ağırlayacağız. Katkımızı bununla da sınırlı bırakmayıp, Mersin’i ilgilendiren her konuya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

ÖNCEDEN HABERDAR OLMAK GEREKİYOR!

Bu kapsamda siyasetten sanat dünyasına çeşitli platformlarda yapılacak görüşmeler sonucu narenciye algısını güçlendirmek adına çalışmalar yapılmasını sağlamayı hedeflediklerini belirten Çelik, “Örneğin siyasi partilerin grup toplantılarında, ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reytingleri yüksek dizilerde ve daha pek çok platformda turuncu renk kullanımı ile narenciye alanında farkındalık yaratarak Narenciye Festivali’ne katkı sağlayacağız. Ayrıca yine bu festival için yurtiçi ve yurtdışı önemli görüşmelere imza atacağız. “Önceden haberimiz olsaydı çok daha fazlasını yapardık” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA