ŞAMPİYON KAYACI OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON KAYACI OLDU


 

Mersin Valiliği himayelerinde Erdemli İlçe Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce bu yıl 15’incisi düzenlenen Mahalleler arası Futbol Turnuvası sona erdi.

ALİ ŞANLI

55 gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvanın final maçında başlama vuruşunu Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile birlikte yaptı.
Bu yıl 36 mahallenin katılımıyla 6 Temmuz - 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kayacı Lütfi Elvan Spor Tesislerinde gerçekleştirilen "Erdemli Mahalleler arası Futbol Turnuvası" sonunda oynanan final müsabakasında Kayacı, Koramşalı’yı 1-0 yenerek şampiyon oldu.
118 müsabakanın yapıldığı ve centilmenliğin ön planda olduğu turnuvanın final maçının ardından Koramşalı mahallesini 1-0 yenerek şampiyon olan turnuvanın ev sahibi Kayacı Mahallesi Şampiyon olurken, dereceye giren mahalle takımlarına turnuvada emeği geçen kurum temsilcilerine ödülleri Vali Su, Erdemli Kaymakamı Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç tarafından verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA