MESKİ’DE NELER OLUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DE NELER OLUYOR!


 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MESKİ bünyesinde çalışan çok sayıda personelin işten çıkartıldığını iddia ederek CHP’li yönetimi eleştirdi.

SONER AYDIN

CHP’nin 31 Mart seçimlerinde Vahap Seçer ile koltuğu geri aldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkartma iddiaları artıyor. 
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, işten çıkartmalara dair sosyal medya hesabından önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde (MESKİ) çalışan çok sayıda personelin işten çıkartıldığını öne sürdü. İşçilerin hepsinden aynı savunma istendiğini dile getiren Şimşek, “Kanuni haklarımızı sonuna kadar arayacağız” dedi. Bir çok partili Şimşek’e destek verirken bazı partililer ise Çevre Koruma İlaçlama Biriminde de işten çıkartmaların olduğunu söyledi. Ulaştığımız bazı yetkililer ise işten çıkartmaların yaşanmadığını, emekliliği gelen personelle ilgili düzenleme yapıldığını savundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA