GÜLTAK, POLEMİKLE GÜNDEME GELMEK İSTEMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK, POLEMİKLE GÜNDEME GELMEK İSTEMİYOR!


 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mecliste yaşanan siyasi tartışmalara son verip, hizmete odaklanmak zorunda olduklarını söyledi.

SONER AYDIN

Akdeniz Belediye Meclis Toplantısı Eylül ayı ikinci oturumu, Mustafa Gültak Başkanlığında, belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. 
Yoklama ile başlayıp ve bir önceki meclis tutanak özetinin oylanmasıyla devam eden Akdeniz Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı ikinci oturumunda, ilk oturumda gündeme alınan ve komisyonlara havale edilen bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Meclis üyelerinin çeşitli konularda görüşlerini ifade etmesinin ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinin ve ilçede yaşayan insanların çözüm bekleyen çok önemli sorunları olduğunun altını çizdi. Pazartesi gündem olan siyasi tartışmanın ardından meclis üyelerine hitap eden Başkan Gültak; “Akdeniz’de yaşayan insanlarımız bizden hizmet, proje ve yatırım bekliyor. Önceliğimiz ve hedefimiz, insanlarımızın, ilçemizin ve kentimizin sorunlarını çözmektir” dedi.

“SİYASİ TARTIŞMALAR AKDENİZ’İN SORUNLARINI ÇÖZMEZ”
Meclisin ilk oturumunda yaşanan siyasi tartışmaya dair de açıklamada bulunan Başkan Gültak, ülke gündemini meclise taşımama kararı aldıklarını söyledi. Bu konuda partilerle görüştüğünü ve artık siyasi tartışmalara izin vermeyeceğini kaydeden Başkan Gültak, “Türkiye gündemini, Mersin gündemini buraya taşımayalım. Bazı arkadaşlarla görüştüm. Gerek yok, çünkü polemik oluyor. Bu polemiğin Akdeniz’de yaşayan insanlara hiçbir faydası yok. Ne siz bizi ikna ediyorsunuz ne de biz sizi ikna ediyoruz. Aynı düşüncelerle buradan ayrılıyoruz. Sadece konuşmuş oluyoruz. Basına, kamuoyuna bir mesaj vermek istiyorsak bunun yöntemi, partilerimiz var. Orada sorunlarımızı meclis üyesi olarak gündeme getiririz. Çünkü diğer şekilde Akdeniz’e bir faydası yok. Hepiniz zaten meclis üyesisiniz. İstediğin zaman basına demeç verebilirsiniz. Ancak meclisimizi boşuna meşgul etmiş oluyorsunuz. Biz milletvekili değiliz, yasa çıkartmıyoruz. Akdeniz’i ilgilendiren konuları konuşalım. Geçen gün birbirimizi üzdük, kırdık. Bence gerek yok. Birbirimizin siyasi düşüncelerini değiştiremeyiz. Akdeniz’in çok sorunu var. Bu konuşmaların Akdeniz’deki kadınlara, çocuklara, yoksullara faydası yok. Biz daha çok ilçemizin sorunlarıyla ilgilenelim” diye konuştu. Bir sonraki Akdeniz Belediyesi Meclis toplantısının, 1 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00’da Karaduvar Mahallesi’nde bulunan belediyeye bağlı Kültür Evi’nde yapılmasının karara bağlanmasının ardından oturum sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA