BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİ KRİZİ DERİNLEŞİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİ KRİZİ DERİNLEŞİYOR!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışırken haksız bir şekilde işten çıkartıldıklarını iddia eden bir grup işçi, belediye önünde eylem yaptı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ve bünyesinde bulunan MESKİ’de yaşanan işçi çıkartmaları krize dönüştü. İşten çıkartılan bir grup işçi MHP’li meclis üyeleri ve partililerle birlikte Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı eyleme az sayıda işçinin katılması dikkat çekti. 

MOBBİNG VE SÜRGÜN İDDİASI
Burada işçiler adına konuşan Murat Toy isimli işçi, göreve geldiği dönemde “Hakkıyla çalışan hiçbir işçiyi çıkartmayacağız” diyen Vahap Seçer’e tepki göstererek, sözünde durmasını istedi. Belediyede hazırlandığı iddia edilen fişleme listeleri ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle işlerine son verildiğini öne süren işçi Toy, “Mobbing, sürgün gün geçtikçe artmaktadır. Emekçi insanların bir mesajla işten çıkartılmaları onur kırıcıdır. Son bir ayda 168 kişi işten çıkartıldı. Cumhur İttifakını destekleyen işçiler haksız, hukuksuz bir şekilde işten çıkartıldı. Hakkımızı hukuki zeminde arayacağız” diye konuştu. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA